divendres, 5 de novembre del 2010

TALLER “APRENENT EN IGUALTAT”

Com ja ens informaren les Mestres, els nostres fills i filles formen part del programa “Aprenent en igualtat”, que depen de la Conselleria de Benestar Social i del Ministeri d’Igualtat.


Ara les tutores dels nostres fills i filles ens demanen que participem en aquest programa ja que la família té un paper molt important en la coeducació. Tenim la responsabilitat d’acudir. És necessari percebre aquelles actituds que sense intenció i de manera inconscient, están participant en la repetició de pautes culturals en què s’ha basat la desigualtat i la discriminació.

L’objectiu del taller és coeducar, és a dir, dotar a les nostres filles i fills de les mateixes oportunitats per a desenvolupar-se de manera completa, tot i potenciant la seua capacitat de ser i d’arribar a ser.

Per l’educació de les nostres filles i fills, no ens podem perdre la primera sessió del Projecte “Aprenent en Igualtat” , dimecres 10 de novembre a les 15.10h.

*El programa va dirigit als cursos de 2, 3, 4 i 5 de primària i per tant a les famílies que tinguen alumnes en aquestos cursos. No obstant, si alguna persona està realment interessada també pot acudir.



Organitza:

L’Ampa Jaume I

Servei de Formació del Professorat de la Conselleria d’Educació.