dimecres, 29 de novembre del 2017

Biblioteca de l'escola




La biblioteca del col·legi està en constant evolució i millora. Enguany de nou s'ha presentat un projecte amb el qual es pretén obtenir suport de la Consellería d'educació per a dotar-la de mes recursos així com poder celebrar animacions o altres activitats.

Amb aquesta dinamització de la biblioteca tan positiva pensem que seria fantàstic poder estendre l'horari de la mateixa mes allà de l'horari escolar. La biblioteca del col·le està molt bé dotada i pot complir amb les necessitats dels xiquets/as amb la comoditat de disposar d'ella en el mateix col·legi, sense haver de desplaçar-nos.

La biblioteca és de tots i tots podem participar en el seu funcionament, és per açò que necessitem pares/mares voluntaris per a poder estendre l'horari de 16:30 a 17:30.
Per a assegurar l'obertura d'una vesprada a la setmana solament necessitem uns pocs pares o mares disposats a quedar-se aqueixa hora. Si són varis, entre tots és mes senzill assegurar l'obertura.


És important que els nostres fills vegen la biblioteca com un alguna cosa propi i s'eduquen en la cura d'un ben cultural tan important.
Us demanem aquesta participació conscients del ben valorat que és aquest *sevicio pels alumnes i les seues famílies i és una pena que no puguem prestar aqueixa ajuda. És una col·laboració molt benvolguda i molt satisfactòria per a qui la presta.

Si podeu ajudar, podeu enviar un e-mail a ampajaume@gmail.com o posar-vos en contacte amb el vostre tutor o la directora  especificant què dia preferiu o podeu.

A continuació us deixem alguns enllaços sobre biblioteques escolars i sobre l'adquisició de bons hàbits de lectura.