dijous, 19 de novembre del 2009

Activitats interessants al Jardí Botànic

FESTA DE LA CIÈNCIA

dia : diumenge 22 Novembre 2009

lloc: jardí exterior

horari: 11-14h


Des de fa més de 10 anys se celebra al Jardí Botànic la Festa de la Ciència, que forma part de la Setmana de la Ciència de la Universitat de València. Actualment, es desenvolupen nombrosos actes que duren més enllà d'una setmana, cosa que mostra la importància que la Universitat dedica a celebrar aquesta setmana de la Cultura Científica Europea, que nasqué per donar a conèixer la trascendència del treball dels científics i la implicació de la ciència a la vida de les persones.

El 2009 ha estat l'any Darwin, per descobrir i valorar la seua trajectòria, que ha estat d'un enorme valor per a la ciència actual i futura. Al Jardí Botànic, hi ha espais amb algunes de les plantes que despertaren la curiositat de Darwin, com les orquídies i les carnívores.

Per tot açò, la Festa de la Ciència d'aquest any serà un recorregut en veler, El Beagle, al voltant del món, veient tot allò que va descobrir Darwin amb només 22 anys, per així ampliar coneixements de forma amena i divertida.

APRÈN ANGLÈS AL BOTÀNIC

Degut a l'èxit que ha generat aquesta proposta durant el mes de setembre, s'enceten noves sessions d'Aprèn anglès al Botànic on els més menuts de la casa podran acostarse al Jardí Botànic i gaudir d’històries sobre natura i medi ambient relatades per uns conta contes molt especials que els parlaran en anglès. L’activitat, pensada per als nens d’entre 4 i 12 anys, vol oferir l’oportunitat de practicar un segon idioma d’una manera divertida, al mateix temps que estableixen un vincle amb la natura. A més, les narracions i els jocs teatralitzats, tot i estar preparats per als xiquets, els podran gaudir tothom qui s’acoste al Jardí.

Sessions previstes: els propers diumenges 18 i 25 d'octubre, 8 i 29 de novembre, i 13 de desembre a les 11.30h

Preu: la participació és gratuïta, només cal abonar l’entrada al Jardí (1€)

Lloc: Estufa freda del Jardí Botànic

L’activitat està organitzada per l’empresa New Faces Group.