dimarts, 16 de setembre del 2014

NOU HORARI ESCOLAR


ACTUALITZACIÓ A 29/09/2014: EL NOU HORARI JA APROVAT.

Estimades famílies,

L'inici de l'aplicació de la Llei orgànica per a la millora de la qualitat educativa (LOMQE) el curs 2014-15 implica l'adaptació de l'horari escolar a la nova organització en 30 sessions lectives setmanals de 45'.

El Consell Escolar de centre, reunit el passat mes de juliol, acordà demanar a l'administració educativa l'horari especial que adjuntem.
És el que des de l'AMPA vos havíem enviat com "opció A" en el nostre e-mail del passat 25 de juny, preparatori de l'Assemblea de socis en la que s'havia de tractar el canvi d'horari.

A hores d'ara, la Direcció del col·legi només ha rebut comunicació verbal per part de l'inspector en el sentit que ens aproven este nou horari. La resolució per escrit deu d'aplegar dins del mes de setembre.

Conscients que les famílies necessitem tindre la informació per preparar la conciliació entre el nostre horari laboral i l'escolar, però amb reserves per no haver rebut encara comunicació escrita per part de l'administració, des de l'AMPA vos avancem el que seria el nou horari.

De la mateixa manera, les activitats extraescolars que proposem a partir d'octubre han tingut en compte el que probablement, però amb reserves, serà el nou horari.

Salutacions,

AMPA CEIPJaume I - Alcàsser